Як у Старій Вижівці відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

02 Червня 2019, 16:39
1361

У Старій Вижівці відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей.

31 травня в районному будинку культури для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів/піклувальників, прийомних сім’ях відбулось традиційне дитяче свято. Про це інформує прес-служба РДА.

Юних мешканців району зі святом привітав заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк

«Міжнародний день захисту дітей – свято, яке уособлює турботу всього суспільства про дітей. В цей день ми вітаємо всіх, хто присвячує своє життя дітям, хто створює умови для повноцінного розвитку підростаючого покоління і сприяє розвитку країни на благо дітей. Ми переконані, що по-справжньому цивілізованим може бути лише те суспільство, де дитина відчуває турботу та захищена від негараздів сьогодення. Від нас залежить життєвий шлях кожної дитини», – зазначив він.

Петро Філюк побажав всім діткам бути здоровими, завжди усміхненими, впевнено дивитись у майбутнє та закликав усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Від представників підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району, підприємців, котрі є патронатними шефами, діти отримали цінні подарунки. 

Для винуватців свята звучала чудова концертна програма, організована учнівським колективом НВК «ЗОШ І-ІІІст.-гімназія» смт Стара Вижівка та районним будинком школяра.







 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024