У районі пройшло військове таборування «Старовижівська Січ»

02 Червня 2019, 14:04
2108

У селі Поліське на озері Пісочному відбулося військово-патріотичне таборування «Старовижівська Січ».

З 30 травня по 1 червня його учасниками стали понад сто школярів, які представляли команди шкіл Буциня, Любохин, Мизова, Смолярів, Старої Гути та Старої Вижівки. Про це інформує прес-служба РДА.

На церемонії відкриття «Старовижівської Січі» виступили заступник голови районної державної адміністрації Петро Філюк, заступник голови Старовижівської селищної ради Юрій Кудацький, головна спеціалістка відділу освіти, молоді та спорту Оксана Хлопук, начальниця гуманітарного відділу Старовижівської селищної ради Валентина Яриніч та начальник відділу соціальних служб сім’ї дітей та молоді Петро Муравчук.

Учасникам табору виконали військово-прикладну програму таборування, яка включала в себе: навчання основам військової справи, тактично-польовій медицині, спортивні змагання, бесіди, та різноманітні конкурси. 

Учні скористалися унікальною можливістю проявити свій потенціал, закласти зернятко правильних людських цінностей, дізнатися багато нового та корисного, активно провести час, а також навчитися знаходити вихід з нестандартних ситуацій.












Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024