Про що говорили на оперативній нараді в РДА

27 Травня 2019, 16:09
998

У райдержадміністрації відбулася щопонеділкова оперативна нарада, яку провів заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк

27 травня на нараді були присутні заступник голови районної ради, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, окремих установ району, інформує прес-служба РДА.

В ході наради йшлося про нагальні проблеми і завдання з їх вирішення у питаннях, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації та про завдання райдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району на поточний тиждень.

Зокрема, було проаналізовано процес організації та проведення в районі заходів з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, а також розглянуто погодження та  використання лімітів лісових ресурсів при заготівлі природних лісових матеріалів та здійсненні побічних лісових користувань у 2019 році.

Також обговорювалися планові завдання на тиждень, інші актуальні питання, та заслухана інформація щодо реалізації окреслених завдань минулих тижнів.

За підсумками наради заступник голови райдержадміністрації дав ряд доручень щодо вирішення порушених питань.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром