Студент Старовижівського ліцею – призер конкурсу «Кращий зварювальник»

25 Травня 2019, 09:24
1925

Студент Старовижівського професійного ліцею Кирило Коржан посів 3 місце у конкурсі «Кращий зварювальник «Dnipro-M» у Волинській області серед молоді.

Фінал конкурсу відбувся 23 травня у Володимр-Волинському вищому професійному училищі. 

За звання кращого зварювальника боролись 15 найталановитіших хлопців з 5 навчальних закладів Волині. У ході змагань студенти на практиці показували свою професійну майстерність. Головним завданням було зварювання металевих пластин з точністю та якістю. Оцінювали конкурсні роботи юних зварювальників експерти цієї галузі.

У трійці лідерів також студент Ковельського центру професійно-технічної освіти Василь Баранчук, він посів перше місце, а срібло здобув студент Нововолинського центру професійно-технічної освіти Олександр Шаламай.

Читайте також: У Старовижівському ліцеї обрали кращого зварювальника Dnipro-M

Переможець отримав зварювальний апарат професійної серії Dnipro-M MMA для вдосконалення навичок в улюбленій справі. Решта фіналістів також були нагородженні не менш цінними призами.

Нагадаємо, відбір учасників тривав протягом квітня поточного року. Команда Dnipro-M відвідала навчальні заклади області, в яких навчають майстерності електрогазозварювання.



1






1

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром