Старовижівська громада: юні туристи здобули медалі на всеукраїнських змаганнях

14 Травня 2019, 09:43
980

Юні туристи з Старовижівської об'єднаної територіальної громади захищали честь Волині на Кубку України серед юнаків з велосипедного туризму.

Змагання всеукраїнського рівня відбулися у місті Буча Київської області, пишуть на сторінці Волинський обласний Центр туризму, спорту та екскурсій у Facebook.

«Наші спортсмени показали чудові результати в особистому заліку, адже жоден з них не залишився без медалей. У комплексній дистанції серед дівчат не було рівних Самчук Олександрі, яка виборола 1 місце. На окремих дистанціях у «Велокросі» та «Фігурному водінні велосипеда» вона здобула срібні нагороди. Відзначилась також Іваницька Анна – 3 місці на «Велокросі» та 3 місце на «Тріалі». Також отримали бронзові нагороди Білокур Катерина за дистанцію «Тріал» та на цій же дистанції серед хлопців бронза у Круглія Андрія», – зазначають на сторінці.

«Вітаємо призерів та тренера! Такий результат – хороше підгрунтя в підготовці до Чемпіонату України, який відбудеться в липні у Полтавській області», – йдется в дописі.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024