День перемоги: звернення голови РДА Анатолія Бринчука

09 Травня 2019, 08:00
1190

Дорогі ветерани війни, герої фронту і тилу! Шановні земляки!

8 і 9 травня наша країна відзначає дві важливі дати – День пам’яті та примирення і 74-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В ці дні ми з вами згадуємо всіх, хто ціною власного життя захищав свою рідну землю, і доземно вклоняємося всім хто пройшов палаючі стежки Другої світової війни.

Ми схиляємо свої голови перед мільйонами загиблих українців – тими, чиї імена були вписані до історії золотими літерами й тими, чиїх імен ми не знаємо й до тепер.

На превеликий жаль, через десятки років історія повторила виток і нині, попри свою миролюбність, українці знову змушені зі зброєю в руках відстоювати незалежність та територіальну цілісність своєї держави. і уже ветеранам АТО судилося продовжити справу дідів та прадідів.

Тож нехай День пам’яті та примирення і День Перемоги стануть для всіх святами єднання, які дозволять нам перемогти агресора!

Висловлюю щиру подяку вам, ветерани, за подвиг і перемогу, за розуміння й батьківську підтримку в побудові незалежної України. Здоров’я, щастя, добра й благополуччя вам і вашим родинам! Мужності, витримки та витривалості нинішнім захисникам Української незалежності.

Слава великому українському народові!

 

З повагою, голова районної державної адміністрації

                              Анатолій Бринчук

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024