Старовижівщина: дітей із прийомних сімей поставили на облік

19 Квітня 2019, 11:08
937

Заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк провів засідання комісії з питань захисту прав дітей Старовижівської районної державної адміністрації.

Засідання відбулося 18 квітня, інформує прес-служба РДА.

Обговорили такі питання:

  • затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;
  •  стан виконання батьківських обов’язків жительки району, дитина якої перебуває на профілактичному обліку, як така що опинилась в складних життєвих обставинах.

Крім того, комісія розглянула питання взяття на облік дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та передачу особових справ прийомних сімей до Дубечненської ОТГ для взяття їх під соціальне супроводження.

Виступали начальник відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Петро Муравчук, головний спеціаліст служби у справах дітей Старовижівської РДА Алла Дричик, також працівники сільських рад, які виконують функції органу опіки та піклування на місцях.

Комісією були прийняла відповідні рішення, пов’язані з необхідністю вжиття заходів з метою захисту прав дітей.

«За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці», – підводячи підсумок засідання, зазначив заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024