Відео, у якому лучанин посміявся із Володимира Зеленського підірвало інтернет

05 Квітня 2019, 11:06
Юрій Моклиця 3492
Юрій Моклиця

Відео, в якому лучанин Юрій Моклиця потролив Володимира Зеленського набрало вже більше 300 тис переглядів менш ніж за добу.

Лучанин Юрій Моклиця відзняв стьобне відео на звернення Володимира Зеленського. У ролику Юрій нібито відповідь на повістку у військомат словами зі звернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка щодо дебатів. Відео розміщене у мережі You Tube.

«Звертаюся до військового комісара. Ви прислали мені повістку і кличете мене у військкомат. Думали, що я втечу, відморожусь, заховаюсь? Ні, я не такий! Я приймаю виклик, ось мої умови: чекаю на вас тут, на центральній площі міста. Призовна комісія має відбутися перед народом України. Усі телеканали і журналісти мають право бути присутніми», – йдеться у відео Юрія Моклиці

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський покликав Порошенка на стадіон «Олімпійський» для дебатів і дав добу на відповідь провести дебати на стадіоні НСК «Олімпійський». Порошенко прийняв виклик Зеленського, але нагадав, що дебати мають відбуватися на базі «Суспільного телебачення» з трансляцією на всіх телеканалах. 

Коментарі
05 Квітня 2019, 16:25
Що таке "постібався"? Це завершив статевий акт? А "стьобане" відео - й***бане відео"? Друзі, поважайте себе і свою рідну мову. Не беріть прикладу з колишнього "старшого брата". Можна ж було написати "познущався", "покепкував", "насміявся", "поглузував" чи "поглумився"... Українська мова дуже багата. Набагато давніша і колоритніша від московської. І саме від старо-української та штучної церковно-слов'янської й пішла вона - нинішня "російська". Вашим журналістам необхідно влаштувати курси по вивченню української. Або звільнити.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром