«Мама, тато, я - спортивна сім’я»: у конкурсі малюнку перемогла сім’я із Старовижівщини

01 Квітня 2019, 15:50
Родина з Володимира перемогла на обласному фестивалі «Мама, тато, я - спортивна сім’я» 2391
Родина з Володимира перемогла на обласному фестивалі «Мама, тато, я - спортивна сім’я»

На Арені Спорт спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті» м. Луцьк відбулася фінальна частина обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Привітати і побажати перемоги учасникам фестивалю прийшли директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад та заступник директора Волинської обласної організації ФСТ «Спартак» Олег Хмурий. Також перед початком змагань показовими виступами усіх учасників та гостей заходу привітали вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради», - інформує Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"

У фінальній частині фестивалю взяли участь 13 команд з різних куточків Волинської області. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість

Окрім звання найкращої сім’ї області та права представляти Волинь на Всеукраїнських змаганнях у місті Києві в серпні, учасники змагались в номінаціях «Найкращий тато», Найкраща мама» та «Найкраща дитина», також визначали кращий сімейний малюнок на тему: «Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя». 

Батьки та діти з азартом та запалом змагалися в чотирьох естафетах: долали «Смугу перешкод», змагалися в «Комбінованій» естафеті, «Ігровій» та «Фрізбі» та конкурсах серед кращого учасника фестивалю.

За підсумками спортивних випробувань третє місце в обласному фестивалі посіла сім’я Ремінських які представляли Прилісненську ОТГ. Друге місце виборола сім’я Глодік з міста Камінь-Каширського. Абсолютним переможцем цьогорічних сімейних змагань, показавши найкращі результати, стала спортивна сім'я Костюків , які представляли місто Володимир-Волинський.

У конкурсі малюнку кращими стала сім’я Головій із Старовижівського р-н, ІІ місце сім’я Копитюків з Ратнівського р-н та ІІІ місце сім’я Ремінських Прилісненської ОТГ.

В номінації «Найкращий тато» виборов перемогу Случик Ігор із Жидичинської ОТГ, «Найкращою мамою» стала Дудчик Надія із Камінь-Каширського, а в номінації «Найкраща дитина» переміг Глодік Антон з Камінь-Каширського. 

Переможці, призери змагань та учасники були нагороджені дипломами, грамотами, медалями, кубками, призами, спортивним інвентарем та літературою на олімпійську тематику від організаторів заходу та ГО «Відділення НОК України у Волинській області».

Читайте також: У Володимирі-Волинському збудують сучасний спортивний об’єкт

1







1







 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024