Толока та ОТГ: про що говорили на колегії Стровижівської РДА

27 Березня 2019, 12:50
Толока та ОТГ: про що говорили на колегії Стровижівської РДА 1628
Толока та ОТГ: про що говорили на колегії Стровижівської РДА

У залі засідань районної ради відбулася колегія райдержадміністрації, яку провів голова РДА Анатолій Бринчук.

У засіданні колегії взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, завідувачі секторів, начальники відділів апарату райдержадміністрації, керівники центральних підрозділів виконавчої влади, заступник голови районної ради, голови сільських, селищної рад, окремі керівники підприємств, установ та організацій району. Про це інформують у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Основними питаннями, які розглянули на засіданні колегії були:

1. Про стан благоустрою, санітарного та епідемічного благополуччя в районі.
2. Про хід виконання в районі Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

Про стан дотримання благоустрою і санітарного очищення територій в районі доповідали начальник управління інвестицій та регіонального розвитку районної державної адміністрації Яцунік Олександр, перший заступник голови районної державної адміністрації Хомич Людмила , в.о. начальника філії «Старовижівський автодор» дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» Оліферук Олександр, головний лісничий державного підприємства «Старовижівське лісове господарство» Ксенюк Віталій, начальник Старовижівської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Маркевич Віктор та державний інспектор з охорони навколишнього природнього середовища Савчук Андрій.

Заслухавши інформацію доповідачів, члени колегії прийняли відповідні рішення для залучення широких верств населення до благоустрою, озеленення і приведення у належний санітарний стан населених пунктів та прилеглих територій, територій підприємств, установ, організацій району. А також у рамках проведення в районі всеукраїнської акції «За чисте довкілля», у березні-квітні запропогували забезпечити проведення толок, спрямованих на поліпшення стану довкілля, а саме: озеленення, очищення водних джерел, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, очищення від сміття лісосмуг уздовж доріг тощо.

Начальник організаційного відділу апарату районної державної адміністрації доповів присутнім про хід виконання в районі Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024