У Старовижівському районі визначили найспритніших туристів

07 Березня 2019, 11:48
У Старовижівському районі визначили найспритніших туристів 1814
У Старовижівському районі визначили найспритніших туристів

У Старовижівському районі відбулися змагання з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях.

28 лютого та 01 березня у спортивній залі ЗОШ І-ІІ ст села Поліське відбулись ІХ відкриті районні змагання з ТПТ «Смуга перешкод» серед учнівських колективів. Про це йдеться на сторінці Старовижівської РДА.

Цьогоріч за першість змагалися юні туристи з 21 команди із Старовижівської, Дубечненської, Сереховичівської ОТГ, ЗОШ району та Старовижівської СЮТур, окремі школи представили по 2 команди від навчального закладу.

Дистанція змагань була цікавою та динамічною. Учасники молодшої групи долали навісну переправу та паралельні мотузки із організацією супроводу, колоду, траверс схилу, жердини, підйом по скельній ділянці та крутопохилу переправу вниз.



 

Команди старшої групи проходили більш складнішу дистанцію, яка включала в себе попередні етапи, а також підйом по крутопохилій переправі вгору та спуск «дюльфером». Приємно відмітити, що всі учнівські колективи показали високу спортивну майстерність. Гарним результатам передували попередні тренування, що були проведені напередодні змагань.

Перемогу у старшій віковій групі святкували учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ст – гімназія» селища Стара Вижівка, ЗОШ І-ІІІ ст села Мизове та села Дубечне (Дубечненська ОТГ), у молодшій – господарі змагань, учні ЗОШ І-ІІ ст села Поліське, села Рокита (І), Текля (Дубечненська ОТГ) та ЗОШ І-ІІІ ст села Мизове.

Такі заходи дають можливість дітям змагатись за будь-якої погоди, тренуватись в межах школи.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024