Як телеканал «Аверс» маніпулює епідемією кору на Волині

12 Лютого 2019, 16:29
Як телеканал «Аверс» маніпулює епідемією кору на Волині 1608
Як телеканал «Аверс» маніпулює епідемією кору на Волині

Працівниця відділу інформаційної політики Волинської облдержадміністрації Катерина Павлова опублікувала у своєму відеоблозі друге відео про те, як телеканал «Аверс» маніпулює епідемією кору на Волині.

«Кір на Волині. Не було такого ЗМІ, яке б не писало на цю тему. Тисячі випадків захворювання, батьківські страйки проти вакцинації, недопуск невакцинованих до навчання – про все це не читав чи не чув лише той, хто взагалі ігнорує новини. Не залишився осторонь цієї теми й телеканал «Аверс», – зазначає блогерка.

У сюжеті 9 листопада 2018 року «Аверс» показував сюжет про те, наскільки важливі щеплення та небезпечна кір.

«Проте 20 грудня 2018 року, «Аверс» починає «мочити» голову адміністрації Олександра Савченка, використовуючи для цього маніпуляції та відверту брехню.  Сюжет від 25 січня 2019 року. «Аверс» розмірковує, чи не є занадто жорстким розпорядження голови ОДА – не допускати до навчальних закладів дітей без щеплень. «Чи не є це порушенням Конституції», запитує в сюжеті журналіст з «Аверсу», та звертається за коментарем до… до жінки-аноніма, дитина якої не вакцинована», – йдеться у блозі Катерини Павлової.

Ще більше цікавих деталей у відео.

«Аверс» дев'ять разів збрехав про інвестиційний форум у Луцьку, — Катерина Павлова

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39