Школа у Любохинах готова на 75%, – голова ОДА. ВІДЕО

08 Лютого 2019, 10:58
1793

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко проінспектував будівництво школи у Любохинах.

Про повідомляють на офіційній сторінці Олександра Савченка у Facebook.

«Якщо враховувати те, що депутати обласної ради розподіляють бюджет «на два-три вікна», тобто на ті потреби, які може забезпечити місцеве самоврядування, ті кошти, які надходять з Державного фонду регіонального розвитку – це найкраще, що може бути в напрямку виконання державних функцій по будівництву масштабних об`єктів. Тільки в минулому році нам вдалося виділити на цю школу значну суму – 29 мільйонів, яку будівельники активно освоюють. В цьому році заплановано 26 мільйонів – знову ж таки з ДФРР. Ми повинні в цьому році її завершити, сподіваюся, що навесні це вдасться», – зазначив Олександр Ілліч.

Керівник виконавчої гілки влади в області відзначив, що цього року планують ввести в експлуатацію ще низку об`єктів. Окрім того, ОДА розпочинатиме й нове будівництво. Зокрема, школу у селі Стобихівка.

До слова, загальна кошторисна вартість школи у Любохинах – майже 83 мільйони гривень. Тут і кошти ДФРР, і кошти районного бюджету, і субвенція соціально-економічного розвитку окремих територій, яка направлена на цей об`єкт за ініціативи народного депутата України Степана Івахіва.

Керівник підрядної фірми Леонід Стефанович зауважив, що всі роботи можна завершити вже за два місяці.

«Ступінь готовності досить високий. Майже 80% обладнання вже закуплено. Залишилося пофарбувати підлогу та стіни та облагородити територію. Також ми вже повністю облаштували інженерні мережі: працює каналізація, в школі є вода, тепло та світло», – відзначив Леонід Стефанович.

Будівельник також запросив усіх скептиків, які не вірили у добудову школи так швидко, на відкриття нового навчального закладу, яке, за його прогнозами, відбудеться цього року. Окрім того він відзначив, що неабияк мотивує добудувати школу і контроль голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром