Голова ОДА перевірив стан будівництва школи у Любохинах

07 Лютого 2019, 09:17
1871

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко здійснив робочий візит у Старовижівський район.

Про це повідомляє прес-служба РДА.

Олександр Савченко разом з головою РДА Анатолієм Бринчуком, начальником відділу освіти, молоді та спорту Валентиною Яриніч, директором школи Русланою Яцук, керівником підрядної організації оглянули хід будівництва школи в Любохинах, а також обговорили виконання завдань щодо облаштування прилеглої території, допоміжних шкільних споруд та майданчиків, завершення внутрішніх оздоблювальних робіт.

Будівництво навчального закладу розпочалося ще в 2011 році. З районного бюджету на співфінансування проекту у 2018 році виділено 3,4 млн.грн, освоєно коштів з Державного фонду регіонального розвитку в сумі близько 30 мільйонів грн.

Новозбудована школа – трьохповерхова, з великими спортивними та актовою залами, зручними санвузлами, просторими класними кімнатами, їдальнею та коридорами. Готовність об’єкту – понад 80 %. Для завершення будівницва необхідно близько 25 млн. гривень. Виділення таких коштів з державних фондів можливе лише при умові співфінансування з місцевих бюджетів.

Голова ОДА позитивно оцінив хід проведення ремонтних робіт на об’єкті, запевнив присутніх, що зробить все можливе зі свого боку, аби сприяти виділенню фінансування для завершення всіх необхідних робіт в повному обсязі.







 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024