Денис П’ятигорець розкритикував сюжет телеканалу «Аверс»

31 Січня 2019, 21:11
Денис П’ятигорець 1580
Денис П’ятигорець

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Денис П’ятигорець розповів чому про те, чому сюжет «Аверсу» побудований на брехні.

Про це пише ІА ВолиньPost.

Він розкритикував сюжет телеканалу «Аверс», у якому йдеться про його нібито кількагодинну зустріч з власником РЦ «Промінь», депутатом Луцькради Андрієм Покровським у розпал робочого дня. 

П’ятигорець детально розповів про це у своєму відеоблозі, навівши 5 тез. 

Перша неправдива теза – «події відбувалися по обіді»

«Є відео з камер, з яких видно, що я зайшов туди в 16:49. Не знаю, наскільки це пообіді. Фактично прийшов за 25 хвилин до кінця робочого дня. Плюс прийшов туди з робочим візитом. Укінці лютого буде економічний форум, тож треба було узгодити певні моменти з керівником закладу, щоб почати підготовчу роботу», - пояснює заступни голови ОДА. 

Друга брехлива теза – «П’ятигорець втікав від журналістів». 

Тут П'ятигорець розповів: «Журналісти побачили мене, коли я прийшов на 4 поверх. Я пройшов повз них. Вони зупинилися, розвернулися, комусь подзвонили, цілу хвилину радилися, підходити до мене чи не підходити. Вирішили підходити, підійшли, і ми з ними мило поспілкувалися. Після цього я почав чекати на людина, яка мала мене завести до директора. Я стояв 5 хвилин, вони стояли в 5 метрах від мене і нічого не робили. На відео видно, як згодом до мене підходить хлопець і ми з ним йдемо. А за нами – «Аверс». 

Наступна неправдива теза – «на парковці стояв автомобіль Андрія Покровського». 

«Вони самі кажуть, що автомобіль нібито належить Андрієві Покровському. Проте в автомобілі закритий номерний знак. Чому? Бо це не автомобіль Андрія Покровського, і журналісти про це чудово знають. Більше того, люди, які знають Андрія Покровського, добре знають, що він дуже багато зробив для людей з інвалідністю. І він ніколи б не припаркувався на місці для людей з інвалідністю».

Ще одна неправда – «П’ятигорець – перший заступник голови Волинської ОДА»

Насправді ж перший заступник голови Волинської ОДА Олександра Савченка – Олександр Киричук

І наостанок – теза про те, що «кілька годин П'ятигорець пробув розважальному центрі»

«Камери відеоспостереження зафіксували, що я вийшов до машини о 18:06. Я пробув у «Промені» 1 годину і 7 хвилин, а це зовсім не кілька годин», - висловився заступник очільника області. 

У підсумку ж Денис П’ятигорець каже, що навів тільки один приклад одного сюжету «Аверсу», який демонструє політику знищення і інформаційних атак на людей, які не згідні з позицією, яку займають власники цього телеканалу. 

«Від сьогодні, я вважаю, що ви - телеканал імені Скабєєвої, ви той самий зливний бачок, а не телеканал, я відмовляюся спілкуватися з вашими журналістами вживу. Хочете – давайте запити. Я не можу спілкуватися з телеканалом, який постійно бреше», - висловився заступник голови ОДА.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024