Старовижівщина: що загрожує сільському голові, якого затримали на хабарі

28 Січня 2019, 13:17
Одного із сільських голів Старовижівського району підозрюють в отриманні хабара 3638
Одного із сільських голів Старовижівського району підозрюють в отриманні хабара

Одному із сільських голів Старовижівського району підозрюють в одержанні неправомірної вигоди та службове підроблення.

Підозрюваному загрожує, зокрема, штраф від 17 тисяч гривень до понад 25 тисяч гривень, або арешт на строк від трьох до шести місяців, чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років,  повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

На початку січня поліцейські спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України у Волинській області викрили незаконну діяльність посадовця, котрий всупереч вимог законодавства, без рішення виконавчого комітету сільської ради, надав приватному підприємцю усний дозвіл на зрізування на території сільради ялинок з метою їх подальшої реалізації. Сума неправомірної вигоди за  видачу незаконного дозволу становила 12 тисяч гривень, котру посадовець отримував двома частинами.

Слідчі детективи поліції Волині оголосили сільському голові про підозру в скоєні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального Кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство.



Коментарі
21 Лютого 2019, 03:46
Буцинський корупціонер надіюсь сяде
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром