У Любохинах відбулось засідання Ради місцевого розвитку

24 Січня 2019, 13:32
2749

У Любохинах обговорили план розвитку громади.

Про це повідомляє прес-служба РДА.

Сільський голова Степан Кислюк проінформував присутніх про роботу, що вдалось зробити завдяки спільними зусиллями влади, депутатів та громади, наголосив на пріоритетних завданнях та проблемних питаннях, які потребують першочергового вирішення.

Найбільш актуальним завданням для жителів Любохин є завершення будівництва школи. Для цього необхідно близько 25 млн.гривень. Виділення таких коштів з державних фондів можливе лише при умові співфінансування з місцевих бюджетів. 
Людмила Василівна, розповідаючи про перспективи вирішення даного питання зазначила, що після утворення Старовижівської ОТГ, можливості районного бюджету щодо фінансування будь-яких проектів значно зменшилися. Тому керівництво районну звернулось до обласної державної адміністрації з пропозицією виділити кошти з обласного бюджету для співфінансування даного проекту.

Від жителів Любохин лунали запитання, щодо роботи бюджетних установ сільської ради, зокрема медицини, а також точилась дискусія щодо майбутнього можливого об’єднання. Людмила Хомич та Роман Цалай спробували донести жителям інформацію про необхідність, незворотність, переваги та перспективи утворення об’єднаних територіальних громад.

По завершенню зібрання, Людмила Хомич та Роман Цалай оглянули стан будівництва Любохинівської школи.






 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром