У Старовижівській ОТГ обрали заступника голови та секретаря

11 Січня 2019, 16:33
2486

Відбулася перша сесія Старовижівської ОТГ.

Про це повідомляє прес-служба РДА.

До складу ОТГ увійшли населені пукти Нововижвівської, Седлищенської, Поліської, Мизівської, Галиновільської сільських та Старовижівської селищної рад.

За інформацією голови селищної виборчої комісії Леоніда Пугача, який відкрив засідання першої сесії, за результатами виборів 23 грудня 2018 року, головою Старовижівської ОТГ обрано Володимира Семенюка. Представляти інтереси мешканців в селищній об’єднаній громаді будуть 26 депутатів.

Завершивши усі необхідні установчі процедури про визнання повноважень депутатів і селищного голови, новообрані депутати приступили до виконання повноважень, зокрема, вирішення питань структурування органу місцевого самоврядування та організації початку його роботи.

За пропозицією селищного голови та результатами таємного голосування секретарем Старовижівської селищної ради обрано депутата Євгенію Рябук, за кандидатуру якої проголосувало 22 обранці, заступником селищного голови одноголосно затверджено Юрія Кудацького, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради – Світлану Янчук.

Новообрані депутати перейшли до розгляду інших питань порядку денного сесії, а саме: утворення постійних комісії Старовижівської селищної ради; початок реорганізації Нововижвівської, Седлищенської, Поліської, Мизівської та Галиновільської сільських рад шляхом приєднання до Старовижівської селищної ради; про покладання обов’язків старости; про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування голові селищної ради та ін.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024