Як у Старій Вижівці дітей вітали зі святом

20 Грудня 2018, 18:02
3054

У районному будинку культури відбувся святковий захід до Дня Святого Миколая.

Про це повідомляє прес-служба Старовижівської РДА.

Захід організували для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з прийомних сімей, дітей, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, дітей демобілізованих учасників АТО та дітей-переселенців. 

З одним із найочікуваніших свят дітей привітала перший заступник голови районної державної адміністрації Людмила Хомич, яка зауважила, що з приходом свята Миколая кожен з нас очікує на маленьке диво, звершити яке під силу лише Святому. Особливі надії на Миколая покладають діти, а також ті, кого доля обділила своєю прихильністю, бо щиро вірять, що Добрий і Всесильний покровитель допоможе здійснити давню заповітну мрію. Людмила Василівна побажала усім гарного настрою, здоров’я, добра, достатку у сім’ях та затишку у домівках, а також миру в нашій країні. Висловила впевненість, що усі дітки зростатимуть освіченими, вихованими, гарними людьми, а святий Миколай оберігатиме їх завжди від незгод та даруватиме щастя, радість і надію.

Хорошого настрою та відчуття свята подарували діткам учасники аматорського гуртка районного будинку культури. Вони продемонстрували цікаву театральну виставу про Святого Миколая та його благі діяння.




1


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром