У районі відбулося перше засідання ради регіонального розвитку

19 Грудня 2018, 12:19
935

У районному будинку культури відбулося засідання Ради регіонального розвитку

Про це повідомляють на сайті РДА.

Голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук зазначив, що сьогодні ми зібрались для того, щоб обговорити нагальні питання життєдіяльності району. Частково – підвести підсумки, в більшій мірі – окреслити перспективи, а також з метою організації конструктивної роботи для збалансованого та успішного розвитку Cтаровижівщини. 


«Ми живемо у час змін, де основою розвитку держави є ряд реформ, ключова із яких – реформа децентралізації. Сьогодні з впевненістю можна сказати, що реформа місцевого самоврядування, яка стартувала у 2014 році, згуртовує Україну, робить українські регіони, зокрема, і нашу Старовижівщину, сильнішими. В районі ремонтують дороги, будують школи та садочки, створюють нові лінії вуличного освітлення, облаштовують дитячі майданчики тощо», – зауважив Анатолій Іванович.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Людмила Хомич детально розповіла про основні соціально-економічні показники та головні досягнення розвитку району. 
Поруч із тим, вона озвучила перелік об’єктів, які були здані в експлуатацію впродовж 2015-2018 років.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентина Яриніч озвучила здобутки району у галузі освіти. В.о. директора Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Гаврилюк презентувала шляхи співпраці із службою зайнятості.

Засідання Ради регіонального розвитку району проводили спільно з об’єднаними територіальними громадами та органами місцевого самоврядування. Історіями успіху та майбутніми перспективами об’єднаних територіальних громад Старовижівського району поділились голови Смідинської ОТГ Оксана Піцик, Дубечненської - Анатолій Костючик та Сереховичівської - Ростислав Шиманський
Насамкінець Анатолій Іванович окреслив основні завдання та презентував перспективний план розвитку Старовижівського району роки на період 2019-2021 років. Він подякував всім за роботу та наголосив на незворотності реформ, які проходять в Україні. І ті перші успіхи, які ми спостерігаємо в умовах проведення децентралізації, доводять, що ми йдемо правильним шляхом.

Коментарі
23 Грудня 2018, 23:48
Шкода, що ви стисло не виклали запропоновані Анатолієм Івановичем завдання та перспективи. А також цікаво було б прочитати стислі виступи трьох голів! Візьміть до уваги, у вас дуже перспективна газета)
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024