У Старій Вижівці підняли прапор на підтримку військовополонених моряків

11 Грудня 2018, 15:06
1943

У Старій Вижівці відбулася акція на підтримку військовополонених моряків, котрі перебувають під судом Російської Федерації. 

Про це повідомляють на сайті Старовижівської РДА.

До акції долучилися керівництво району, учасники АТО та небайдужі громадяни.


25 листопада російські прикордонники атакували і захопили два катери та рейдовий буксир військово-морських сил України, які прямували з Одеси до Маріуполя, разом із 24 моряками, 3 з яких отримали поранення.

"Україна і ми усі вимагаємо від агресора негайно звільнити з-під варти захоплених громадян та забезпечити їхнє безпечне повернення додому, а також безумовного повернення нашій державі військових суден", - зазначив у своїй промові голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук.

Право підняти Державний прапор України та прапор Військово-Морських сил Збройних сил України на підтримку українських моряків було надано старшому сержанту, учаснику АТО, Ігорю Павловичу, кавалеру ордена за Мужність ІІІ ступеня та старшому сержанту Віктору Грабовцю, нагодженому медаллю «За участь в АТО».
Старовижівчани приєднуються до всеукраїнської акції підтримки 24 полонених українських моряків з малих броньованих артилерійських катерів «Нікополь» і «Бердянськ» та буксира «Яни Капу».







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024