Керівництво району вітає з днем місцевого самоврядування

07 Грудня 2018, 10:02
2216

Шановні керівники та депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування, ветерани праці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування.

Цей день є святом кожної громади – району, села чи селища та кожного  їх мешканця. Адже місцеве самоврядування – найбільш наближений до людей рівень влади. Ніхто краще, ніж сільський голова, ніж депутат сільської, районної ради, не знає, які в людей проблеми, чого люди хочуть від держави, і що держава може для них зробити, чим допомогти.

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов'язане з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

Переконані, що лише спільна злагоджена щоденна праця, ініціатива та енергія всіх  територіальних громад, ефективне поєднання загальнодержавних та місцевих інтересів перетворять нашу країну на заможну європейську державу.

З нагоди свята бажаємо всім міцного здоров'я, щастя й добробуту, миру і злагоди, нових трудових звершень, успіхів, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови рідного краю.

Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

З повагою Голова районної державної адміністрації Анатолій Бринчук

Голова районної ради Юрій Кудацький

                                                                  

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024