Працівників культури району привітали з професійним святом

08 Листопада 2018, 13:10
2022

У районному будинку культури відбувся святковий захід з нагоди Дня працівника культури.

Про це повідомляють на сайті РДА.

Вітаючи працівників  культурно-мистецької ниви Старовижівщини, заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк зауважив, що своєю щоденною працею вони збагачують духовне життя нашої нації, розвивають його самобутню культуру.

З нагоди професійного свята   спільною грамотою райдержадміністрації та районної ради  за багаторічну сумлінну працю в  культурно-просвітницькій діяльності району, вагомий особистий внесок у відродження та пропаганду української культури  нагороджено Валентину Хоміч - провідного методиста Старовижівського районного будинку культури та головного спеціаліста відділу культури Старовижівської районної державної адміністрації Людмилу Гурську.

Відтак, Почесною грамотою відділу культури райдержадміністрації за вагомий внесок у відродження, розвиток і пропагування кращих здобутків української народної пісенної культури, активну життєву позицію, оптимізм, високу професійну майстерністьта з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено вокальний гурт«Маки» (Буцинь), вокальний колектив «Передзвін»(Седлище), народний аматорський хор ветеранів війни і праці «Надвечір’я»(Старовижівського РБК), директора будинку культури Старої Гути Степана Чабана, аматорів народного мистецтва Антоніну Кулик та Тетяну Дацько.

Подяку відділу культури райдержадміністрації за особистий внесок у розвиток народного мистецтва, участь у районних заходах, високу виконавську культуру, сценічну майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва оголошено аматорам народного мистецтва Ользі Новосад та Антону Жилці.

Слова щирих вітань та найкращих побажань від народного депутата України Степана Івахіва передав присутнім його помічник Володимир Бащук. Також Володимир Васильович вручив з нагоди свята Подяки від Народного депутата України та цінні подарунки директору будинку культури Седлища Барановській Вікторії та завідувачці клубом Чевеля Сопронюк Валентині.

Приємним завершенням урочистостей став концерт за участю учасників художньої самодіяльності Турійського району. Свої неповторні номери дарували усім присутнім народний вокальний гурт «Оксамит» Турійського РБК, дует «Два крила», хореографічний дует Анастасії Дудіч та Михайла Шабрила.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024