Старовижівчани стали дворазовими переможцями

02 Листопада 2018, 17:00
3084

Старовижівчани взяли участь туристичних змагання.

Про це повідомляють на сайті Старовижівської РДА.

Протягом трьох днів юні орієнтувальники змагались за першість у п’яти вікових групах від 10 до 16 років, долали дистанції від 1 до 4 км у пошуках контрольних пунктів.


У Маневичинні учасники змагали 30 жовтня. Попри велику конкурентність наші старовижівські орієнтувальники показали високі результати та майстерність. Переможцями у своїх вікових групах стали Юрій Солодуха (ІІ місце) та Вікторія Терещук (ІІ місце). Достойно виступили також Олександр Ярмолюк, Роман Микитюк, Олег Ковальчук, Олександр Дричик та Анна Панасюк. В загально-командному заліку старовижівські спортсмени вибороли І місце, стали переможцями змагань і були нагороджені кубком та грамотою управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, а в особистому заліку в кожній групі – дипломами Волинського Центру туризму, спорту та екскурсій.

Другий день змагання проходив у Шацьку.  В наполегливій боротьбі лідерами та переможцями змагань стали Марія Філюк (І місце), Олександр Ярмолюк (І місце), Олег Ковальчук (ІІ місце), Олександр Худик (ІІІ місце), Наталія Гупік (І місце), Соломія Оксенчук (ІІІ місце) та Роман Коноюк (ІІІ місце). І знову кубок переможців дістався старовижівчанам.


Поблизу Смолигова Луцького району відбувся третій заключний день змагань. Головним завданням учнів було подолати всю дистанцію, не здатися і не зламатися ні фізично, ні психологічно, адже попереду були два дні важких стартів. З цим завданням юні спортсмени впоралися на відмінно. І знову вітальні слова лунали на адресу Олександра Худика (І місце), Соломії Оксенчук ( І місце), Емілії Зінюк (ІІІ місце) та Сашка Можелюка (ІІІ місце). Команда Старовижівського району в цей день стала срібним призером даних змагань, поступившись лише команді міста Луцька.





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024