Нагородили кращих учнів Старовижіського району

30 Травня 2019, 12:00
2241

У Старій Вижівці нагородили кращих учнів району.

29 травня у районному будинку культури відбулося районне свято обдарованих дітей «Золоте сузір’я – 2019». Це свято величності науки, таланту є результатом наполегливості, жаги до знань, цілеспрямованості, згуртованості, гордості, сили духу і розуму. Про це інформує прес-служба РДА.

На ньому урочисто відзначили призерів обласних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, конкурсів-захистів науково дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, переможців природничих, народознавчих, мистецьких та технічних конкурсів Всеукраїнських та обласних олімпіад, конкурсів, спортивних змагань.

Нагородження відбулося у п’яти номінаціях: «Інтелект і талант», «Праця і майстерність», «Екологія і довкілля», «Творчість і натхнення», «Грація і сила». 77 переможців із загальноосвітніх навчальних закладів району нагороджено Почесними грамотами, дипломами, відзнаками різних рівнів і грошовими винагородами.

Розділити гордість, радість, привітати й підтримати талановиту молодь Старовижівщини завітав керівник апарату районної державної адміністрації Адам Малюта. Звертаючись до присутніх, Адам Володимирович підкреслив, що Старовижівський край має багато талановитих дітей, якими ми щиро пишаємося, це результат щоденної сумлінної роботи вчителів, учнів та їх батьків. Він побажав подальших успіхів та творчих досягнень, добра і миру, щастя і здоров’я, невичерпної енергії.

Свято обдарованих дітей супроводжувалося концертом, під час якого вихованці загальноосвітніх навчальних закладів району вкотре дивували присутніх своїми талантами.

Фото Віри Павлович із мережі Facebook.








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром