Старовижівчани перемогли в туристичних змаганнях

29 Червня 2018, 08:30
2137

Представники Старовижівщини взяли участь у туристичних  змаганнях.

Заходи відбувались з 20 по 22 червня на турбазі «Юний турист».

Повідомляють на сайті Волинського обласного центру туризму, спорту та екскурсій.

У змаганнях взяли участь близько 250 юних туристів – 35 команд – переможці районних та міських змагань з різних районів та міст області, об’єднаних територіальних громад.

Відразу після урочистостей розпочались змагання зі спортивного орієнтування.  Другий день був найскладнішим - команди виборювали першість на дистанціях з пішохідного туризму «Смуга перешкод», які організатори проклали в гараздженських кар`єрах та долали комбінований туристично-краєзнавчий маршрут.

За результатами всіх випробувань І місце посіла команда Старовижівського району у старшій групі.

За сумою місць, що посіли команди старшої та молодшої вікових груп, І загальне місце серед делегацій на 63-му обласному туристсько-краєзнавчому зльоті здобула команда Луцького району, ІІ місце – у школярів Старовижівського району і ІІІ місце - у представників міста Ковеля.

Паралельно відбувались і змагання серед команд учнів сільських закладів освіти. Найбільше призових місць в різних видах набрали представники Камінь-Каширського та Луцького району, які в загальному підсумку зайняли відповідно І та ІІ місця. А ІІІ місце дісталось представникам Старовижівщини.

Переможці та призери отримали грамоти управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, дипломи обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, кубки та медалі.


Під час заходу
Під час заходу

Учаники змагань
Учаники змагань

Нагородження переможців
Нагородження переможців


Під час змагань
Під час змагань

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром