Запрацював сайт із новинами Район.in.ua, які варто знати всім

05 Червня 2018, 15:52
1224

Холдинг Cid Media Group продовжує розвивати мережу гіперлокальних ЗМІ. Інтернет-видання Район.in.ua – це титульний сайт однойменної мережі сайтів, які уже встигли завоювати довіру читачів.

«Концепція видання Район.in.ua полягає у тому, щоб допомогти нашим читачам відстежувати процеси, які відбуваються на Волині.Це ключова відмінність контенту нового сайту від наших районних видань, які є гіперлокальними ЗМІ, тобто висвітлюють події виключно тієї території, на якій працюють. Також ми розробили новий дизайн, який робить акцент на візуалізації картини дня: достатнього подивитися сім головних фотографій і читач буде в курсі ключових подій на цей момент», – пояснила керівниця мережі Наталія Пахайчук.

Таким чином новий сайт мережі – це перш за все продукт для уже сформованої аудиторії «районів», а також має амбітну мету залучити нових читачів.

Щодо новинної стрічки, то частину контенту складатимуть головні новини районів, які варто знати всім, а частину створюватиме редколектив видання Район.in.ua. При цьому у пріоритеті будуть аналітичні жанри, а не інформаційні.

«Ще одна особливість Район.in.ua – це інтеграція з іншими проектами Cid Media Group, а саме буде легкий перехід на сайти «Таблоїд.Волині» та «Сім’я і дім». Згодом плануємо ще зробити можливість слухати радіо СІД-FM», – розповів шеф-редактор холдингу Ігор Денисевич.

Станом на сьогодні мережа Район.in.ua входить у трійку найпопулярніших інтернет-ЗМІ Волинської області і охоплює щомісяця майже 700 тисяч унікальних користувачів, які за сеанс читають в середньому 3 сторінки. Такі показники кількості і якості цільової аудиторії сприяють ефективності реклами, розміщеної на виданнях мережі.

Стежити за виданням можна на офіційній сторінці у Facebook.

Запуск нового проекту колектив присятив Дню журналіста, який в Україні відзначають 6 червня. 

Довідково:  у мережі Район.in.ua працює 18 видань: Район.Луцьк,Район.Рожище,Район.КовельРайон.Камінь-Каширський,  Район.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.Горохів,  Район.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара ВижівкаРайон.ТурійськРайон.Острог (Рівненська область). У 2018 році у мережі Район.in.ua  запрацював діловий проект Бізнес.Район, який покликаний урізноманітнити тематику насамперед для нашої лояльної аудиторії, а також її розширити.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024