Старовижівські лісівники нагородили школярів-переможців конкурсу

27 Травня 2018, 12:33
1285

Лісівники Волині традиційно привітали на святі останнього дзвінка своїх переможців-школярів.

 Подія відбулася 25 травня, – інформує прес-служба ВОУЛМГ.

Голова Волинської обласної організації Товариства лісівників України Борис Бабеляс привітав переможців національного відбору Міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи».

На урочистій лінійці присвяченій останньому дзвіночку були нагороджені переможці конкурсів малюнка та твору на тему «Людина і ліс», конкурсу на кращий малюнок за темою «Охорона праці очима дітей» та конкурсу за темою «Новорічна ялинка власними руками».

Діти отримали дипломи переможців та грошові премії. Окремі слова вдячності прозвучали й для керівників учнівських лісництв, які любов до лісу виховують у цих молодих серцях.

Підсумки конкурсів дитячих малюнків та творів на тему «Людина і ліс» та «Охорона праці та безпека виконання робіт в лісовій галузі очима дітей» на етапі державних лісових господарств підвели у ДП «Старовижівське ЛГ».

Нагородження переможців випало на свято Останнього дзвінка у школах, де представники підприємства урочисто привітали учнів та вручили грошові призи.

Серед районних шкіл найбільш активними виявились ОНЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Смідин» та ОНЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Кримне», в яких було нагороджено четверо та троє школярів відповідно. Особисто переможців привітали лісничий Сьомаківського лісництва – Семенюк Г.А. та лісничий Любохинівського лісництва – Крикота І.Г., які водночас є відповідальними від підприємства за роботу шкільних лісництв.

Також по одному призеру було визначено в ОНЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Дубечно» та ОНЗ «ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Глухи», яких привітав та вручив призи лісничий Дубечненського лісництва – Бондар М.П.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39