Старовижівська випускниця розповіла про бомбезні роки в школі

26 Травня 2018, 12:28
3945

Учениця Старовижівської гімназії поділилася своїми спогадами про рідну школу.

Дев’ятикласниця Юлія Павлюк написала емоційний пост на власній сторінці Facebook.

Подаємо текст без змін.

Мабуть, всі знають, що був останній дзвоник. Я закінчую 9 клас і на носі ДПА там... Але не будемо про погане. І так, формують два профільних класи. Я, звісно, іду в філологічний, бо гуманітаріям там і місце, та й математику здавати не планую.

1

На жаль, кілька людей з нашого 9-А класу вступають до навчальних закладів, а Катя, Діма і Антон взагалі ідуть в математичний і я буду дуже скучати.

Це тупо, бо, якщо чесно, не уявляю свого життя без Макса, Діми, Ані і Юри . За ці 5 років я дуже звикла до всіх однокласників і подружилась з усіма. За ці роки відбулося дуже багато класних подій, які запам'ятаються назавжди.

Це і те, як діставалась швабра, те, як ми обливали один одного з пляшок в школі і на вулиці( і згадайте, що все почалося через те, що одна учениця погодилась грати триньку).

Тікали з фізики і ховались в 9-В класі (дякуєм), прибирали на уроках в гримерній, грали Уно, Мафію і ще щось; як під час лінійки на останній дзвоник прапор зламався і нікуди не можна було його відсунути.

Як ми приховували від класної керівнички невеличкий потоп у класі, грали футбол на олімпійських іграх, стрибали, бо «хто не скаче, той москаль».

Не здавали один одного перед вчителями, підказували на уроках, списували, непомітно передавали записки,  два рази під час чергування з Максом побили вазу, перекинули з Ольою вазон, ламали дверцята в шафах, закидали тенісні м'ячики за шафу, на фізкультурі зносили одне одного з ніг...

Одним словом, згадати є дуже багато чого. Я безмежно вдячна вам усім за ці бомбезні 5 років і сподіваюсь, ми назавжди залишимося друзями і будемо регулярно зустрічатись, щоб згадати усе, що було класного в нашому шкільному житті...



П.С. Ви ті люди, заради яких хочеться пертися в школу навіть після цілої ночі в дорозі, яким хочеться нести чупа-чупси і писати на зарубіжну твори, підказувати на уроках і особливо на диктанті, всупереч зауваженям Зіни Миколаївни, яких деколи хочеться прибити, але обняти після цього і посміятись. Ви не ідеальні, але для мене найкращі. Люблю.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024