Як стартував військово-патріотичний табір «Старовижівська Січ»

22 Травня 2018, 18:35
2198

На озері Пісочне розпочалось військово-патріотичне таборування «Старовижівська Січ».

Захід триватиме протягом трьох днів. Про це 22 травня повідомляє Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Учасниками таборування є понад сто школярів. Команди представлені з смт. Стара Вижівка, с. Буцин, с. Мизове, с. Смолярі, с. Стара Гута, с. Сереховичі, с.Кримне та с. Любохини.

З вітальними словом до молоді звернулись Анатолій Бринчук ­‒ голова районної державної адміністрації, Юрій Кудацький ­‒ голова районної ради, Валентина Яриніч ­‒ начальник відділу освіти, молоді та спорту, Петро Муравчук‒ ­ директор центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді .

Побажали всім учасниками гарного відпочинку та вдалого проходження програм таборування.

Програма заходу  «Старовижівська Січ »буде насиченою. Молодь навчать основам військової справи, наданню першої медичної допомоги, як діяти в екстемальних ситуаціях.

Навчання проводитимуть представники військової частини А1141 Національної гвардії України міста Луцьк, громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону «Буг» та старовижівський сектор управління Державної служби надзвичайних ситуацій.

Учасники таборування
Учасники таборування

Наметове містечко
Наметове містечко

Учасники таборування
Учасники таборування

Учасники таборування
Учасники таборування

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39