Стара Вижівка: безробітним людям з інвалідністю розповіли, на що вони можуть претендувати

20 Травня 2018, 11:55
1202

Фахівці Старовижівського районного центру зайнятості спільно з спеціалістами Управління соціального захисту населення та управлінням Пенсійного фонду України Волинської області провели семінар для осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Провідний фахівець з питань зайнятості Людмила Понедільник ознайомила присутніх з державними гарантіями для окремих категорій громадян, в тому числі для осіб з інвалідністю, розповіла про послуги служби зайнятості та ознайомила із законодавчою базою, – повідомляють у РЦЗ.
Головний спеціаліст відділу грошових виплат і компенсацій та соціальних інспекторів Катерина Мазурова і Ганна Філонюк, головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення розповіли про послуги, які особи з інвалідністю можуть отримати, звернувшись до Управління соціального захисту населення, а саме: можливість надання санаторно-курортного лікування й отримання технічних засобів реабілітації.
Ліна Бащук, заступник начальника Старовижівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області ознайомила із порядком призначення пенсій по інвалідності та виплатами пенсії у разі зміни групи інвалідності.

Запрошені безробітні задавали багато питань, на які мали можливість отримати вичерпні відповіді.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024