Для мами ми завжди діти: як у Старій Вижівці матерів вітали зі святом

17 Травня 2018, 10:41
Виступ у будинку культури 1565
Виступ у будинку культури

У Старій Вижівці пройшов святковий концерт до Дня матері.

«Материнська свята доброта» – під такою назвою 15 травня в районному будинку культури відбувся святковий концерт. Про це інформує сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

Традиційно в другу неділю травня українські родини відзначають День матері.  Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері.

Віддати шану всім матерям Старовижівщини на свято завітали голови районної державної адміністрації та районної ради Анатолій Бринчук та Юрій Кудацький, працівники районних закладів та установ, громадськість краю.

«У цілому світі мірою гідності людини вважається її подяка матері за життя, за всі її старання, виховання і самопожертву. Всі ми з дитинства і до останніх своїх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє і пробачить», – звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук.

Посадовець відзначив особливу роль жінки-матері у суспільстві, висловив свою вдячність та безмежну подяку матерям за належне виховання підростаючого покоління, віддав шану матерям, які благословили наше життя, та тим жінкам, котрі чекають своїх синів із зони проведення АТО.

Зі святом присутніх привітав і голова районної ради Юрій Кудацький.

«Прийміть найщиріші вітання із цим теплим, головним у житті кожної мами святом. Скільки б нам не було років, для мами ми завжди діти. Дякуємо нашим мамам за щоденні найщиріші молитви і недоспані ночі. Дякуємо матерям, які виховали і сьогодні допомагають вистояти нашим захисникам на Сході України, хлопцям, які тримають небо над нами та зберігають нашу віру. Низько вклоняємось мамам, які на цій страшній війні втратили своїх синів. Нехай Господь береже наших дітей», – наголосив Юрій Леонтійович.

Тепле душевне свято влаштували для мам вихованці дошкільного навчального закладу «Сонечко», учні школи-гімназії, а також найкращі колективи району, які виступили в рамках переатестації колективів, що носять звання «народний аматорський».

Виступи колективів
Виступи колективів

Виступи колективів
Виступи колективів

Зокрема свої творчі програми представили:

  • народний аматорський хор «Надвечір'я»,
  • аматорська хорова капела РБК, народний аматорський гурт «Обрій»,
  • народний аматорський ансамбль «Зоряниця», народний аматорський фольклорний колектив «Крименя»,
  • народний аматорський фольклорний колектив «Полісянка»,
  • народний аматорський ансамбль «Молодичка» БК села Смідин,
  • народний аматорський гурт «Жайвір», колектив «Старовижівські барви».

Виступи колективів
Виступи колективів

1
Виступи колективів
Виступи колективів

Усі колективи з успіхом захистили почесне звання та принесли своїм професійним виконанням творів насолоду глядачам, які, в свою чергу, нагороджували учасників кожного колективу гарячими оплесками.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024