У Старій Вижівці розповіли про легальну тимчасову роботу

16 Травня 2018, 17:45
2021

У Старій Вижівці провели семінар.

Захід пройшов 16 травня в приміщенні районного центру зайнятості.

Семінар провели для роботодавців, які займаються заготівлею і експортом другорядних лісових ресурсів та виступають тимчасовими лісовими користувачами, агровиробників.

Розмову розпочали перший заступник голови райдержадміністрації Людмила Хомич та директор центру зайнятості Сергій Шеремета. Вони наголосили на важливості оформлення легальних трудових або цивільно-правових відносин найму робочої сили, гідного рівня оплати праці, забезпечення безпечних умов для працівників.

Валерій Мержвинський,  начальник Старовижівського відділення Ратнівської ОДПІ акцентував увагу присутніх на правильності оподаткування доходів фізичних осіб.

Представники управління інвестицій та регіонального розвитку Олександр Яцунік і Альона Дичка розповіли про державні програми підтримки агровиробників, порядок подання заявок на видачу лімітів по заготівлі другорядних лісових ресурсів.

У доповнення до них головний лісничий Олександр Ксенюк зупинився на порядку видачі лісових квитків тимчасовим лісокористувачам.

Про порядок заповнення та подання звітності форми 3-ПН, нові електронні сервіси в обслуговуванні роботодавців: електронний кабінет роботодавця, виготовлення відеовакансій та учасникам семінару розповіла Любов Олексюк, начальник відділу взаємодії з роботодавцями.

Загалом семінар пройшов в руслі живого спілкування. Представник бізнесу підприємець Микола Селещук запропонував свої бачення керівникам об’єднаних територіальних громад по збільшенню можливостей наповнення місцевих бюджетів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024