Стара Вижівка: визначили кращих держслужбовців РДА

25 Квітня 2018, 15:43
1460

Із метою виявлення найбільш професійно підготовлених державних службовців Старовижівської райдержадміністрації в березні-квітні відбувся перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

У ньому взяли участь 4 керівники і 4 спеціалісти. Учасники виконували онлайн-тестування на знання Конституції України та законодавства про державну службу, тестові завдання щодо функціональних повноважень державного органу та посадових обов’язків державного службовця, складали діловий документ та виконували практичні завдання з володіння персональним комп’ютером, – повідомляють в оргкомітеті конкурсу.

Готуючись до виконання конкурсних завдань, учасникам довелося добре попрацювати, збагатити і поглибити свої знання, підвищити теоретичний рівень, удосконалити практичні навички. Тому участь у Конкурсі учасникам, які гідно пройшли всі три етапи, зараховується як підвищення кваліфікації, що передбачено пунктом 8 Положення про систему підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2010 року № 564.

Організаційним комітетом з проведення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» ретельно вивчено роботи учасників Конкурсу. При цьому зверталася увага не лише на рівень знань, умінь і навичок, але й на рівень якості виконання посадових обов’язків та завдань, професійну компетентність, уміння формулювати свою точку зору, готовність до дій, ініціативність, оперативність мислення, працездатність, вирішення проблем у відповідності до вимог часу.

За результатами виконаних завдань оргкомітетом визначено переможців першого туру. Кращими стали: в номінації «Кращий керівник» – Карпук Ірина Вікторівна, завідувач юридичного сектору апарату районної державної адміністрації, а в номінації «Кращий спеціаліст» – Ковальчук Валентина Михайлівна, головний спеціаліст-бухгалтер відділу бухгалтерської служби та господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації.

Переможці першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» мають можливість взяти участь у другому турі Конкурсу, який пройде в червні поточного року у місті Луцьку.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024