Голова РДА долучився до весняної посадки лісу в Буцинському лісництві

18 Квітня 2018, 13:31
Очільник РДА в роботі 2533
Очільник РДА в роботі

На Старовижівщині розпочалася весняна посадка лісу.

Анатолій Бринчук та працівники РДА 12 квітня взяли участь у посадці нових лісових насаджень.

Про це інформує сектор  із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

Висадка лісу
Висадка лісу

Щороку вже традиційно на початку весни всі охочі мають можливість долучитися до хорошої справи і особисто посадити дерево. Висадили садженці сосни на ділянці 1,5 гектара території Буцинського лісництва.

Голова РДА відзначив важливість проведення таких акцій.

«Сьогодні всі разом ми долучились до благородної справи – збагачення та оновлення лісу. Переконаний, що це стане добрим спадком для підростаючих та майбутніх поколінь старовижівчан, сприятиме збереженню та покращенню нашого довкілля. Крім того, відзначу – наскільки ж приємно попрацювати на свіжому повітрі, особливо з розумінням користі цієї праці!»

Висадка лісу
Висадка лісу

До речі, за словами працівників старовижівського лісництва, за найкращих умов зберігається до 95% посаджених сіянців сосни. Особливе значення тут відіграє належний рівень вологості для рослин. Досвідчені лісівники також наголошують, що не менш важливим є дотримання технології висаджування.

Допомагали, консультували і контролювали процес посадки особисто директор державного підприємства «Старовижівське лісове господарство» Анатолій Ярмолюк, лісничий Юрій Бусьлюк та інші працівники лісового господарства.

Висадка лісу
Висадка лісу

Учасники акції сподіваються, що всі дерева, які вони посадили, приймуться, і за кілька років молоденькі ліски та посадки милуватимуть око всіх любителів природи.

Учасники акції
Учасники акції

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром