Буцинське лісництво: чиновники садили дерева

13 Квітня 2018, 17:22
4062

Щороку вже традиційно на початку весни, усі охочі мають можливість долучитися до хорошої справи і особисто посадити дерево.

12 квітня разом із лісівниками у посадці дерев і створенні нових лісових насаджень взяли участь голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук, працівники райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради. Спільно вони висадили сажанці сосни на ділянці 1,5 гектара території Буцинського лісництва, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Коментуючи захід, голова районної державної адміністрації Анатолій Бринчук відзначив важливість проведення таких акцій:

– Сьогодні всі разом ми долучились до благородної справи - збагачення та оновлення лісу. Переконаний, що це стане добрим спадком для підростаючих та майбутніх поколінь старовижівчан, сприятиме збереженню та покращенню нашого довкілля. Крім того, відзначу – наскільки ж приємно попрацювати на свіжому повітрі, особливо з розумінням користі цієї праці!

До речі, за словами працівників Старовижівського лісництва, за найкращих умов зберігається до 95% посаджених сіянців сосни. Особливе значення тут відіграє належний рівень вологості для рослин. Досвідчені лісівники також наголошують, що не менш важливим є дотримання технології висаджування.

Допомагали, консультували і контролювали процес посадки особисто директор державного підприємства «Старовижівське лісове господарство» Анатолій Ярмолюк, лісничий Юрій Буслюк та інші працівники лісового господарства.

Учасники акції сподіваються, що усі дерева, які вони посадили, приймуться, і за кілька років молоденькі ліски та посадки милуватимуть око усіх любителів природи.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024