У центрі зайнятості провели семінар для людей з інвалідністю

24 Березня 2018, 08:10
Семінар у центрі зайнятості 1614
Семінар у центрі зайнятості

У Старовижівському районному центрі зайнятості відбувся семінар для осіб з інвалідністю.

Подія відбулася 21 березня, – інформує центр зайнятості на своїй сторінці.

Мета семінару – підвищення мотивації до зайнятості, ознайомлення з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю. Розповіли також про додаткові гарантії працевлаштування та соціальні послуги, які надає служба зайнятості.

Заступник директора, начальниця відділу надання соціальних послуг Тетяна Гаврилюк ознайомила слухачів з Положенням про порядок бронювання на підприємствах, в організаціях і установах робочих місць для працевлаштування громадян зазначеної категорії. Розглянули питання щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації даної категорії осіб.

До участі в семінарі запросили також спеціалістів управління соціального захисту населення Ганна Філонюк та Катерина Мазурова, які надали присутнім детальну інформацію щодо забезпечення осіб з інвалідністю санаторно-курортним лікуванням та переліком документів, які для цього необхідні.

Начальник Старовижівського бюро правової допомоги Тетяна Штик у доступній формі ознайомила присутніх із законодавством, яке регулює статус осіб з інвалідністю та захищає їх права, можливістю отримання ними юридичних послуг.

У ході спілкування учасники заходу отримали багато іншої корисної інформації та змістовні відповіді на поставлені питання.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024