Старовижівщина: в яких селах району відсутнє автобусне сполучення

21 Березня 2018, 15:51
2663 Джерело: https://www.volyn24.com/

У РДА обговорили стан пасажирських перевезень у районі.

Нарада пройшла під керівництвом Анатолія Бринчука. Про це 20 березня інформує прес-служба райдержадміністрації.

Про стан автобусного сполучення на території району розповів начальник управління інвестицій та регіонального розвитку райдержадміністрації Олександр Яцунік.

У Старовижівському районі працює 61 маршрут, з яких 8 – приміські маршрути, 1 – міжобласний (Дубечне-Львів).

Пасажирські перевезення здійснюють: АТП 10706, ТзОВ «Галактика-Авто», ТзОВ «Вест-Авто», ТзОВ «Бізнес Рейс» та приватні підприємці.

Ковельський напрям: 28 автобусні маршрути, з них 10  –  їдуть до Луцька. 33 маршрути забезпечують перевезення пасажирів в інших напрямках. Перевізники здійснюють 66 рейси щоденно, в середньому, крім проїзних, не менше як по 2 рейси кожен.

Автобусним сполученням охоплено 43 населених пунктів району. До окремих населених пунктів або через них  наразі недостатня кількість пасажирських   маршрутів у день. У селах Лютка, Кукуріки, Сьомаки, Комарове зовсім відсутнє автобусне сполучення.

Учасники наради розглянули низку проблемних питань у галузі пасажирських перевезень. Зокрема йшлося про заходи, які необхідні для покращення ситуації: це зміна графіку руху та відновлення окремих маршрутів, відкриття нових рейсів, врегулювання пасажирських перевезень по деяких населених пунктах, покращення обслуговування пільгових категорій населення.

Коментарі
22 Березня 2018, 16:39
А в Паридуби автобус їздить?
25 Березня 2018, 00:19
Хай &quot;бізнес рейс&quot; туди їздить <br/>Яревище він всеодно немає ніяких документів на перевезення <br/>То може і в інші села поїздити <br/>Податки не платить
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром