Волинські лісівники запускають конкурс на найкращий проект

21 Березня 2018, 15:03
Волинські лісівники запускають конкурс проектів 1552
Волинські лісівники запускають конкурс проектів

Волинські лісівники запускають конкурс на найкращий проект дендропарку, скверу чи пам'ятної алеї.

Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Метою конкурсу є сприяння розвитку туристичної привабливості Волині та стимулювання до створення «зелених проектів».

Призовий фонд конкурсу становить 50 тисяч гривень. Він розподілятиметься таким чином:

1 місце  25 тисяч гривень;

2 місце  15 тисяч гривень;

3 місце 10 тисяч гривень.

«Та головним призом для переможців стане допомога від лісівників у втіленні проекту в життя», – підкреслюють лісівники.

До участі у конкурсі запрошуються колективи підприємств та організацій усіх форм власності, представники навчальних закладів Волині, фахівці із ландшафтного дизайну, в тому числі – дизайнери-початківці з числа учнівської молоді.

На конкурс прийматимуться: графічні та художні роботи, також макети з фігурними зображеннями та елементами інфраструктури майбутніх скверів та парків.

При цьому додається описова частина: коротка характеристика місцевості, обраної для створення  майбутнього парку чи скверу, із окресленням його значення для місцевої громади, символів та атрибутики.

Подається також опис поетапного створення скверу, парку чи алеї, видового складу деревних порід та декоративних кущів, проектування освітлення, встановлення лавочок, смітників, архітектурних споруд, також умовний кошторис прогнозованих затрат, інформація про виконавців та можливих партнерів, зацікавлених у створенні парку, дендрологічного скверу чи пам’ятної алеї.

Для участі у конкурсі учасники заповнюють анкету-заявку відповідно до встановленого зразка. Необхідно також провести аналіз існуючого стану насаджень, підібрати асортимент рослин з урахуванням їх еколого-біологічних та декоративних властивостей, відповідно до ґрунтово-кліматичних умов місцевості. 

Ландшафтні проекти необхідно розробляти відповідно до плану-схеми територій та з урахуванням того, що проект повинен вписуватися у цілісний комплекс населеного пункту.

Роботу на конкурс ви можете подати до 1 серпня 2018 року.

Подаються матеріали (проекти, ескізи, макети, малюнки) до оргкомітету конкурсу: прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства (43000, м. Луцьк, пр. Волі, 30, Волинське ОУЛМГ).

Телефон: (0332) 24-00-70, 24-00-69, е-mail: [email protected].

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024