Читаки з нашого району: ТОП-5 книг від Лесі Селех із Кримного

19 Березня 2018, 17:40
Наша віддана читачка Леся Селех 1788
Наша віддана читачка Леся Селех

Активні читачі запропонували створити нову рубрику про книголюбів зі Старовижівського району.

Список своїх улюблених книг надіслала нам одна з перших читачок нашого видання Леся Селех, яка зараз проживає в Кримному.

Пані Леся родом із села Галина Воля, має педагогічну освіту. Вона – професіонал своєї справи, а також любляча мама, зі своїм чоловіком Олександром виховує двох діток. Тож не дивно, що в її топі опинився твір про виховання дітей. Читаємо рекомендації та обираємо нову книгу для читання!

Мирослав Дочинець «Вічник»

Книга про «Робінзона ХХ століття», про січовика, який утікає з полону у карпатський ліс, де не ступала нога людини. У творі  йдеться не лише про фізичне виживання ,а віднайдення гармонії з природою.

Софія Андрухович «Фелікс Австрія»

Книга про цікаву епоху, коли Івано-Франківськ був Станіславом, про незвичайну долю двох жінок Аделі та Стефи, хлопчика Фелікса, який має фантастичну гнучкість та хист до малювання. Події описані з колоритними галицькими і польськими словечками, що аж ніяк не заважає насолоджуватися твором.

Памела  Друкерман «Французькі діти не плюються їжею»

Цікавий погляд на виховання дітей у Франції. Рекомендую читати тим, хто готується стати батьками, можливо, тоді буде менше безсонних ночей та зіпсованих нервів.

Володимир Лис «Соло для Соломії»

Роман про кохання, зраду, війну. Життєпис про нашу землячку, яка понад усе хоче бути щасливою.

Трилогія Стіга Ларсона «Дівчина з татуюванням дракона», «Дівчина, яка гралася з вогнем», «Дівчина, яка підривала повітряні замки»

Чудові пригодницькі твори про хакерку Лісбет Саландер, яка доводить, що зовнішність оманлива. Захопливий сюжет, який можуть оцінити глядачі – трилогія екранізована.

Хочете долучитися до створення рубрики? Пишіть нам на електронну пошту [email protected] листи з позначкою «Читаки з нашого району», складайте свої ТОП-5 або ТОП-10 улюблених книг. Додайте ще своє фото та кілька слів про себе, ми обов'язково опублікуємо ваш книжковий огляд на сайті.

Коментарі
22 Березня 2018, 12:06
Де можна навчатись. щоб стати справжнім ПИСАКОЮ?
23 Березня 2018, 21:48
тіко у вну!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39