Стара Вижівка: у трудовому колективі знімали «соціальну напругу»

17 Березня 2018, 18:57
3581

Фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Старовижівського районного центру зайнятості Наталія Кропивник провела зустріч з вивільнюваними працівниками Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Старовижівського району.

Метою заходу було запобігання негативним наслідкам у трудовому колективі та зняття соціальної напруги, – повідомляють у РЦЗ.

Під час семінару присутнім надано інформацію про послуги служби зайнятості. Йшлося про порядок реєстрації в центрі зайнятості, зокрема за допомогою «електронної черги», права та обов’язки зареєстрованих безробітних, умови призначення матеріального забезпечення, можливості професійного навчання та стажування, підтвердження результатів неформального навчання, отримання ваучера для здобуття освіти особами, старшими за 45 років, можливості проведення скайп-співбесід безробітного з роботодавцем.

Крім того, учасників семінару було ознайомлено з новою послугою служби зайнятості соціальним супроводом при працевлаштуванні, що здійснюється за підходом кейс-менеджменту та передбачає тісну взаємодію фахівця центру зайнятості з безробітною особою.

На завершення заходу працівники Територіального центру зрозуміли, що вони не залишаться сам-на-сам зі своєю проблемою, а за допомогою служби зайнятості та активізуючи власні зусилля, вони зможуть реалізувати право на подальшу трудову діяльність.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром