У Старовижівському районі перебуває три особи, умовно-достроково звільнені з місць позбавлення волі

16 Березня 2018, 09:55
1649

У залі засідань 15 березня голова Старовижівської районної державної адміністрації Анатолій Бринчук прозвітував про підсумки діяльності Старовижівської районної державної адміністрації у 2017 році.

Зокрема, йшлося і про реалізацію на території району державної політики в питаннях законності і правопорядку.

З метою поліпшення роботи правоохоронних органів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району по забезпеченню профілактики правопорушень, законності та правопорядку, додержання прав і свобод громадян щорічно на колегії райдержадміністрації розглядається питання «Про стан профілактики правопорушень, дотримання законності та безпеки дорожнього руху в районі». У 2017 році засідання колегії з даного питання проведено у листопаді за участю голови Старовижівського районного суду, начальника Старовижівського відділу Ковельської місцевої прокуратури, начальника Старовижівського відділення поліції Ратнівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області. За підсумками колегії видано відповідне розпорядження голови райдержадміністрації.

Спільними зусиллями представників районної державної адміністрації, Старовижівського відділення поліції Ратнівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, Старовижівського  районного військового комісаріату проводилось оповіщення військовозобов‘язаних під час призовних компаній 2017 року. Також робочими групами, утвореними при райдержадміністрації, проводились виїзди в населені пункти району з метою забезпечення обліку пилорам, деревообробних цехів і підприємств, що знаходяться на території району, та приведення їх діяльності в рамках чинного законодавства.

Налагоджена співпраця райдержадміністрації з відділенням поліції у забезпеченні публічної безпеки громадян під час проведення районних масових заходів та державних свят.

При районній державній адміністрації утворена спостережна комісія, яка організовує громадський контроль за дотриманням прав та законних інтересів осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання. Ця робота проводиться спільно з виконкомами місцевих рад, на території яких проживають умовно-достроково звільнені особи при тісній взаємодії з районним відділенням поліції. Організаційною формою роботи спостережної комісії були щомісячні засідання.

Станом на 01.01.2017 на обліку спостережної комісії перебувало 3 особи. Упродовж 2017 року 1 особу знято з обліку спостережної комісії у зв’язку із закінченням терміну умовно-дострокового звільнення, а 1 умовно-достроково звільнену особу взято на облік. Станом на 01.01.2018 на обліку спостережної комісії перебуває 3 особи, умовно-достроково звільнені з місць позбавлення волі, які проживають на території Кримненської, Сереховичівської та Любохинської сільських рад.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024