Жителі району заборгували 24 мільйони за енергопостачання

07 Березня 2018, 13:37
1254 Джерело: https://www.facenews.ua/

У РДА обговорили проходження опалювального сезону та функціонування господарства в зимовий період.

Нарада відбулася 5 березня. Про це інформує сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

Начальник управління інвестицій та регіонального розвитку районної державної адміністрації Олександр Яцунік розповів, що в районі немає заборгованості за постачання електроенергії та природній газ.

«Наразі всі котельні працюють у відповідності до температурного режиму, теплопостачання житлових будинків та об’єктів соціальної сфери району здійснюється безперебійно з врахуванням температури навколишнього середовища», – запевнив він.

Також жителі району погасили заборгованість за пільгами на житлово-комунальні послуги та тверде паливо. 24 мільйони гривень заборгували енергопостачальним підприємствам користувачі послуг, які мають субсидії та пільги.

Старовижівський автодор проводить комплекс необхідних робіт по снігоочистці доріг місцевого значення загального користування. Особлива увага приділяють дорогам, на яких здійснюють маршрутні пасажирські перевезення.

Наразі підприємство має необхідний запас паливно-мастильних матеріалів та матеріальний ресурс для забезпечення експлуатаційного обслуговування доріг у зимовий період, ліквідації можливих аварійних ситуацій, снігових заметів та ожеледиці.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024