Волейболісти зі Старої Вижівки поборолися за бронзу

26 Лютого 2018, 11:40
3079

Відбувся відкритий чемпіонат Ратнівського району з волейболу серед чоловіків.

Змагання проходили в кілька етапів 17-18 лютого. Про це інформує відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Чемпіонат проходив у три етапи. Перший етап – зональний, в якому взяло участь 15 команд. Команди були розбиті на чотири групи.

За підсумками змагань, до півфіналу ввійшли 8 команд: Ратне, Жиричі, Річиця, Видраниця, Датинь, Стара Вижівка, Заболоття, Здомишель. Вони у свою чергу були розбиті на дві групи: «А» і «Б». У групу «А» ввійшли команди: Ратне, Річиця, Датинь, Здомишель (здомишельська команда не з’явилася на ігри), у групу «Б»: команди Жиричі, Видраниця, Стара Вижівка, Заболоття.

Півфінальні змагання відбулися 17 лютого. У Ратному грали команди групи «А», а у Заболотті  – групи «Б». Змагання проходили по коловій системі. У групі «А» перше місце зайняла команда з Датиня, друге – з Ратного, у групі «Б» перше місце – команда зі Старої Вижівки, друге – з Видраниці.

18 лютого у фінальній частині зустрілися команди Датинь – Видраниця, з рахунком 2:0 перемогла команда з Датиня, команди Старої Вижівки – Ратне, з рахунком 2:0 перемогли ратнівчани. Команди, які програли  –  Видраниця і Стара Вижівка, зустрілися в грі за 3 місце. З рахунком 2:0 перемогла команда з Видраниці.

За перше місце поборолися команди Ратне-Датинь. З рахунком 3:0 впевнену перемогу здобули датинські спортсмени, які вибороли перше місце уже 12 раз із 13 можливих.

Команду-переможця нагородили кубком, дипломом, гравці команди – грамотами та медалями. За друге і третє місця команди – дипломами, гравці - грамотами та медалями. Кращий гравець чемпіонату, Олександр Сич із Датиня, отримав пам’ятний сувенір.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024