У Старій Вижівці з’ясовували, чи готові до весняних паводків

24 Лютого 2018, 09:19
3391

У п’ятницю, 22 лютого, голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук провів засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Участь у засіданні взяли завідувач сектору з питань цивільного захисту РДА Вадим Люклянчук, начальник районного сектору управління ДСНС Андрій Бурда, начальник Старовижівської дільниці управління водного господарства Олена Гаврилюк, керівники інших відповідних районних служб, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Комісія розглянула питання щодо готовності організацій та служб району до весняної повені та дощових паводків. Керівників відповідних служб зобов’язано забезпечити утримання в належному стані гідротехнічних споруд, мостів, сітки меліоративних каналів та затверджено план дій цих служб по запобіганню та ліквідації повеней та паводків в районі.

Крім того, заслухавши інформацію начальника управління держпродспоживслужби Володимира Черемшука щодо забезпечення санітарно-епідеміологічної ситуації, комісія вирішила посилити контроль за якістю питної води, харчових продуктів у навчально-виховних закладах району.

За результатами розгляду питань комісії були прийняті відповідні протокольні доручення.

Коментарі
24 Лютого 2018, 14:02
Цікаво як можна забезпечити "утримання в належному стані гідротехнічних споруд, мостів, сітки меліоративних каналів та затверджено план дій цих служб по запобіганню та ліквідації повеней та паводків в районі", якщо на це НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО гроші у районному бюджеті!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром