«Яревиські блудяги» візьмуть участь в екстремальному змаганні

23 Лютого 2018, 15:10
2147 Джерело: https://iidlo.com/

Команда зі Старовижівщини боротиметься за першість в екстремальному туристичному змаганні «Доброволець-2018».

Про це йдеться на офіційному сайті проекту.

Тур проходитиме на території Ківерцівського району 24-25 лютого. Цьогоріч організатори зареєстрували 88 команд та 260 учасників.

  • I категорія складності (80 км) – 21 команда
  • II категорія складності (40 км) – 50 команд
  • III категорія складності (20 км) – 17 команд

«Суть змагань у тому, аби за визначений час пройти маршрут, який ви обрали (вони бувають різної протяжності), та «зачекінитися» на якнайбільшій кількості контрольних пунктів (КП). На початку змагань кожна команда отримує карту, на яку нанесено контрольні пункти – точки, позначені символікою «Добровольця», біля яких має сфотографуватися команда, тим самим підтверджуючи, що гравці йшли по маршруту, а не «зрізали» через поля) КП бувають різними за цінністю – найбільшу кількість балів вартують «історичні» пункти. Є ще технічні КП – стовпи на лісорубних просіках чи «позначені» дерева. Саме враховуючи швидкість подолання маршруту та суму балів за кожен підкорений КП і визначають місце команди у підсумковому рейтингу», – пишуть на офіційному сайті змагань.

Це чудовий спосіб провести вихідні для любителів природи, активного відпочинку чи фанатів надзвичайно мальовничих волинських нетрів.

Команда «Яревиські блудяги» зареєструвалася у I категорію складності. До складу команди входять Володимир Волошин та Сергій Зубчик. Хлопці не вперше беруть участь у подібних заходах. Про свій досвід Володимир Волошин розповів в одній із соцмереж.

22-23 лютого 2013 рік (зима) Рівненська обл. Березнівський р-н с.Прислуч, Туристичний змаг стежками героїв «Доброволець-2013» ім. Клима Савура. За добу, ми лісами, болотами, нетрями, по коліна в снігу необхідно пройти було нам дистанцію близько 90 км, знайти 24 КП. Вночі, при світлі, у лісі, було найцікавіше, ледь розминулися з диким кабаном). Емоції, що ми («Яревиські блудяги») відчули і драйв - не передати словами, вам потрібно це побачити. Як казав мій друг Шумахер, що брав участь зі мною і Василієм (команда складалася наша з трьох чоловік) – це єдина історія, за яку не буде соромно і розповім її в майбутньому своїм дітям, – написав хлопець.

Коментарі
23 Лютого 2018, 20:23
Ха
23 Лютого 2018, 20:28
Хай то буде не єдина така історія. Перемог! <br/><br/>п.с. А за ха вибачається поганий інтернет)
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024