Стара Вижівка: на відкритті ЦНАПу побував голова ОДА

20 Лютого 2018, 10:50
4296

У Старій Вижівці відбулося урочисте відкриття нового центру надання адміністративних послуг.

Подія відбулася 19 лютого. Про це інформує Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

На відкритті були присутні голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, голова районної державної адміністрації Анатолій Бринчук, голова районної ради Юрій Кудацький.

Вони привітали старовижівчан з появою сучасного центру, в якому створені належні умови для ефективного надання адміністративних послуг населенню та бізнесу в комфортних умовах.

Фінансування здійснювали в рамках проекту технічної допомоги Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади». Координатор проекту – Роман Матвійчук. Він розповів, що на створення нового ЦНАПу пішло близько 2 мільйонів гривень.

Центр облаштували меблями та новою, сучасною комп'ютерною технікою, системами відеонагляду, звукозапису розмов адміністраторів, а також системами протипожежної охорони.

Зараз тут надають близько 75 різноманітних адміністративних послуг.  Серед них: реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрація бізнесу, а також ряд послуг пов’язаних із земельними питаннями.

Послуги надаватимуть на першому поверсі і стануть зручними для кожного мешканця громади, в тому числі, для людей з обмеженими фізичними можливостями. Також у ЦНАПі обладнали дитячу зону.

Володимир Гунчик на відкритті ЦНАПу
Володимир Гунчик на відкритті ЦНАПу



Начальниця ЦНАПу Марія Шустваль
Начальниця ЦНАПу Марія Шустваль

Дитяча зона
Дитяча зона

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024