У Стару Вижівку завітали естонські педагоги

09 Лютого 2018, 15:20
3321

Старовижіський професійний ліцей для обміну досвідом відвідали естонці.

У рамках проекту «Обмін естонським досвідом для підтримки розвитку професійної освіти і навчання в Україні – Західноукраїнському регіоні» в Старовижівському професійному ліцеї з робочим візитимом перебувають представники делегації з Естонії. Про 9 січня інформує центр зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

Серед основних завдань візиту – підтримка нововведень з галузі професійно-технічної освіти, підвищення рівня знань керівників навчальних закладів щодо розробки нових стандартів і програм із професій, затребуваних на ринку праці.

Директор центру зайнятості Сергій Шеремета провів робочу зустріч з представниками естонської делегації на чолі з директором Талінської Ласнамязької механічної школи Раулем Аммером та директором Старовижівського професійного ліцею Віталієм Хлапуком.

На заході він презентував роботу центру професійної кар’єри, що успішно функціонує в ліцеї. Обговорили питання вивчення досвіду Естонії у плануванні розвитку навчального закладу відповідно до потреб регіонального ринку праці, у налагодженні дієвої співпраці з роботодавцями регіону.

Аби більш детальніше ознайомитись із роботою служби зайнятості, її функціями та основними завданнями, гості з Прибалтики відвідали районний центр зайнятості. Там вони мали можливість долучитися до профорієнтаційного заходу для учнів групи «електрогазозварник, водій автотранспортних засобів (категорії С)». У свою чергу Рауль Аммер поділився досвідом співпраці з Естонським фондом безробіття (Еesti-töötukassa).

1

На завершення учасники заходу обмінялися контактними даними для подальшої співпраці та налагодження ділових зв’язків з службою зайнятості в місті Талін.

Коментарі
12 Лютого 2018, 14:02
Приємно читати позитвні події на Старовижівщині! Нехай Вам щастить!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39