Смідин: до військових навідалося районне начальство

04 Січня 2018, 12:30
3116

Голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук разом з директором центру соціальних служб Петром Муравчуком 2 січня відвідали бійців військової частини А0864 , які дислокуються поблизу села Смідин. Про це інформує сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

«У новорічні свята ми відвідали військових, щоб вручити їм солодкі гостинці та фрукти. − зазначив голова РДА. – Упевнений, солдатам дуже важливо знати, що їх поважають, а їхню роботу цінують. Хочу наголосити, що ми щиро поважаємо наших військовослужбовців та дякуємо їм за сумлінну службу! Бажаю всім захисникам міцного здоров’я, добробуту, миру та злагоди!» До вітань також долучився директор РЦСССДМ Петро Муравчук, який побажав війсковим міцного здоров’я, добра, миру, успіхів у повсякденному житті.

Командир частини капітан Євген Стрюков від імені особового складу подякував за вітання, побажання і подарунки, а також провів оглядову екскурсію територією, приміщеннями та технічним парком. Гостей ознайомили з умовами проживання особового складу, показали здобутки частини за останні роки та розповіли про нагальні проблеми. РДА та військова частина домовилися про подальшу співпрацю.

Військовим вручають подарунки
Військовим вручають подарунки

Євген Стрюков проводить оглядову екскурсію
Євген Стрюков проводить оглядову екскурсію

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024