Дайджест тижня: ТОП-5 найпопулярніших новин на Район.Стара Вижівка

24 Грудня 2017, 18:30
3696

Ми підготували для вас підбірку найбільш читабельних матеріалів онлайн-видання за останній тиждень. Як ми рахували? Єдиний критерій – кількість переглядів.

5 місце

У п’ятірку найбільш популярних публікацій на сайті потрапила новина про новий сервіс у Старовижівському центрі зайнятості. Якщо ще не бачили – переходьте за покликанням.

Старовижівським безробітним пропонують ставати у чергу

4 місце

Нарешті старовижівчани дочекалися офіційного відкриття головної ялинки району. П’ятнадцятиметрова новорічна красуня потрапила на 4 місце рейтингу.

У Старій Вижівці засяяла головна новорічна ялинка

3 місце

Події, які відбуваються у місцевому професійному ліцеї завжди викликають чималий ажіотаж. Про те, як молодь знайомили з ринковими реаліями – читайте у матеріалі.

 У Старовижівському ліцеї провели профорієнтаційний квест

2 місце

Працівники  районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали у  старовижівську лікарню з солодкими подарунками.  Аби переглянути фотозвіт цієї новини – переходьте за покликанням.

Стара Вижівка: у пологовому привітали малюків і мам

1 місце

А лідером рейтингу стала новина про талановитого четвертокласника, яка переміг в обласному конкурсі «Новорічна іграшка своїми руками». Тут ви можете ще раз помилуватися його настінним годинником, який хлопчик створив з екологічних матеріалів.

Кримне: школяр створив найкращу новорічну іграшку


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39